Edmond Budina ka folur para aktivistëve për mbrojtjen e godinës së teatrit kombëtar.Ai i fton qytetarët që të vijojnë me protestat deri në rrëzimin e qeverisë.Budina, thotë se shqiptarët duhet të thyejnë karantinën dhe të bashkohen me mosbindje civile.Regjisori i kërkon presidentit shpërndarjen e parlamentit.