Skip to content

Burkinin, do e lejojë apo jo Franca?

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Përdorimi i burkinit do të gjykohet në drejtësinë franceze dhe në shkallën më të lartë, pas vendimit të Grenoble për lejimin e tyre. Burkini (nga “burka” dhe “bikini”) mbulon të gjithë trupin, përveç fytyrës, krahëve dhe shputave. Ato janë të destinuara për femrat muslimane, në mënyrë që të mund bëjnë plazh brenda rregulla etike islame. […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë