Skip to content

Ca lajme të mira: a po i afrohemi fundit të pandemisë?

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Të gjithë u lodhën nga Corona. Alarmet po lëshohen sërish për shkak të një varianti të ri, por për fundvit, lajmet janë ende të mira: Omicron duket më i butë dhe doza përforcuese e vaksinës, shkruan Deutsche Welle. Sipas një studimi nga Anglia, Omicron ka 20 deri në 25 për qind më pak gjasa të […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë