Samsung prezanton “syzet e realitetit virtual” HMD Odeyssey

Samsung Electronics Co. Ltd. në bashkepunim me Microsoft, prezantoi Samsung HMD Odyssey, ose sic njihen ndryshe syzet virtuale.   “Samsung HMD Odyssey është pajisje me performancë...

A mund të kthehet Katalonja në një precedent?

  Jo vetëm në Barcelonë por edhe në Serbi prej kohësh valon flamuri katalonas. Të gjitha zyrat e Ligës së Socialdemokratëve të Vojvodinës (LVS) kanë...

TE FUNDIT NGA TV BERATI DHE QARKU BERAT