Kreu i PD, Lulzim Basha ka pritur sot në darkë për një bashkëbisedim disa përfaqësues të familjeve pronare të Tiranës.

Ai ka thënë se PD ka detyrimin e pashlyer t’i japë zgjidhjen e munguar dhe përfundimtare problemit të pronarëve i cili është një detyrim i pashlyer.

STATUSI I LULZIM BASHËS

Sonte në mbrëmje prita për një bashkëbisedim të hapur disa përfaqësues të familjeve pronare të Tiranës.
PD ka detyrimin e pashlyer ti japë zgjidhjen e munguar dhe përfundimtare problemit të pronarëve, dhe unë jam personalisht i angazhuar për ta bërë atë realitet.