Skip to content

Çështja e spiunit/ Lindita Nikolla i përgjigjet Petrit Vasilit: Veprimet e mia konform ligjit

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla i është përgjigjur me një letër zyrtare, Partisë së Lirisë dhe deputetit Petrit Vasili mbi akuzat që janë drejtuar ndaj saj nga këta të fundit.

 

Nikolla shprehet në letër se veprimet e saj si Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë udhëhiqen vetëm nga Kushtetua, ligjet dhe rregullorja.

 

 

 

 

“Keqpërdorimi dhe shpërdorimi skandaloz i Kuvendit të Shqipërisë duke e vendosur atë në funksion të skenarëve të neveritshëm politikë të ndërtuar me regji të qeverisë, ju ngarkon me përgjegjësi të rëndë.” – deklaroi më herët deputeti Vasili.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë