Avokati privat i Donald Trump, Rudy Guiliani dhe një nga bashkëpunëtorët e tij më besnikë, folën me aq pasion për vjedhjen e votës në zgjedhjet e SHBA dje, saqë ai filloi të djersinte aq fort sa diçka që dukej si bojë e zezë e flokëve filloi t’i dilte në qafë.

Guiliani, një ushtar i bindur dhe i dëshmuar i Donald Trump, thjesht fshiu gjurmët e bojës dhe pastaj ngriti më tej zërine vazhdoi:

“Unë nuk e di se çfarë ju duhet të zgjoheni, të bëni punën tuaj dhe të informoni popullin amerikan, nëse ju pëlqen apo jo, për gjërat që ata duhet të dinë!”.

loading...