Skip to content

Copëza Pakistani në Shkodër në kulmin e thatësirës,

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Nën një verë të nxehtë dhe të thatë, edhe tani në shtator, Shkodra ka përjetuar sërish përmbytje si pasojë e një vale shiu të rrëmbyeshëm gjatë orëve të para të mëngjesit. Raportohet dhe me pamje shndërrimi në lum i pedonales “Kole Idromeno”, duke e bërë të vështirë qarkullimin e qytetarëve dhe automjeteve. Sakaq uji është […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë