Teksa shifrat kanë pësuar rritje prej disa ditësh, nga 273 raste që u identifikuan sot, gjashtë prej tyre ishin në Sarandë dhe një në Delvinë.

Sipas ‘BalkanWeb’, pesë prej këtyre rasteve mësohet se janë kontakte të një shoferi taksie në Sarandë dhe të një rasti në Borsh, të evidentuar më parë të infektuar.

Ndërkohë që rasti i shtatë është një ish-zyrtareje tashmë në pension.