TI MUND TË NDIHMOSH NË FRENIMIN E PËRHAPJES SË KORONAVIRUSIT!

PËR TË MBROJTUR VETEN DHE TË TJERËT: LANI SHPESH DUART ME UJË E SAPUN PËR TË PAKTËN 20 SEKONDA DHE PËRDORNI DEZINFEKTANTË.

GJITHMONË MBANI SHAMI LETRE ME VETE PËR T’I PËRDORUR PËR KOLLËN DHE TËSHTIMAT.

HIDHNI MENJËHERË NË KOSH SHAMINË E LETRËS PAS PËRDORIMIT.

PËRDORNI KËNDIN E BRRYLIT KUR TËSHTINI.

MOS PREKNI ME DUAR SYTË, HUNDËN DHE GOJËN.

NËSE KENI UDHËTUAR NË NJË VEND TË PREKUR NGA KORONAVIRUSI DHE KENI TEMPERATURË, KOLLË, VESHTIRËSI NË FRYMËMARRJE, TELEFONONI URGJENCËNKOMBËTARE 127.

/aktoretshqiptare.info

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re