Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë dhe policia kanë zbritur mbrëmjen e sotme në qytetin e Elbasanit.

FNSH-ja ka ngritur në çdo pikë kryesore dhe në hyrje-dalje të qytetet postoblloqe dhe po kryen kontrolle të befasishme në makinat që u duken të dyshimta.

“Blindimi ” i Elbasanit nga forcat policore ka ardhur disa ditë pas atentatit në Papër, ku mbeti i plagosur Nuredin Dumani. Disa orë më vonë pas atentatit, Dumani u arrestua në Fier.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb