Disa ndryshime po ndoshin kohët e fundit në televizionin kombëtar. Drejtori i Përgjithshëm i RTSH, Thoma Gëllci është liruar nga detyra.

Vendimi është marrë nga Këshilli Drejtues i RTSH, me votimin pro të tetë anëtarëve.

Por ne emisionin e radhes te ‘Armiku i Popullit’ tjetër dritë është hedhur mbi këto ndryshime dhe se kush do e zëvendësojë.

Klikoni në videon e mëposhtme dhe zbuloni se çfarë ka ndodhur.