Është identifikuar çifti i shqiptarëve që u gjendën të vrarë në banesën e tyre në Itali.

 

Sipas mediave vendase, bëhet me dije se viktimë mbetën Mynevere Karabollaj , 37 vjeçe ( mbiemri i vajzërisë Vera Myrtaj ) dhe Flonino Merkuri 23 vjeç, të cilët u vranë me thikë nga ish bashkëshorti i gruas.

 

Ngjarja e rëndë u zbulua mbrëmjen e të dielës nga policia, të cilët u vunë në lëvizje pas njoftimit që morën nga vajza e 37 vjeçares, se nuk kishte komunikuar me nënën në telefon.

 

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në një lagje jo shumë larg via Roma, në Spinea.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png