Prokurori i Durrësit Arjan Ndoja është pl agosur me ar më zjarri tek mbikalimi i Shkozetit, në Durrës.

Sipas Report Tv, prokurori Arjan Ndoj në momentin që është që lluar në pritë ka qenë në makinë me dy persona të tjerë me precedent penal nga Shijaku.

Njëri është Landi Muharremi nga Sukthi, ndërsa tjetri njihet si “Rumi” në gjendje të rëndë në spitalin e Durrësit. Ndërkohë që edhe prokurori ndodhet i pl agosur në spital.

Ndoja është akuzuar nga kryeministri Edi Rama si i lidhur me ban dat dhe se ka punuar për grupet kr iminale.