Skip to content

Dasmë me babanë pas hekurave

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Jakup Krasniqit, ish-zëdhënësit të UCCK-së që ndodhet në Hagë, njëherësh ish-kreu i Kuvendit të Kosovës, i martohet djali. E bija, Gresa, i ka kushtuar një dedikim në rrjete këtij momenti mes gëzimit dhe trishtimit. “Altini u bë burrë, po martohet sot! Ne tavolinën e dashnisë do të mungosh ti Babi, njeriu më i rëndësishëm në […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë