Debati për 4200 firmat e Kuvendit, Paloka gjen “zgjidhje”: T’i lëmë debatet! Të vijnë të besuarit nga dy palët t’i verifikojnë

Screenshot_14-4.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

“I kam propozuar palëve një zgjidhje që kishte shteruese që të hiqte cdo dyshim që ka midis palëve që ne jemi në këtë stituat , statuti sparashikon dhe palët s’kan besim. Palët të caktojnë nhga nmnjë person që merren me problemet me zgjidhjet, ivi kaso sekretar i zgjedhjeve në PD, sekretari organizativ, Ervin Minarolli. Palët të ulen dhe të krijojnë këto hijet e dyshimit të cilin dhe ta cojmë procesin para. Palët të caktojnë njerëzit e tyre të besuar, le ti përcaktojnë vetë, me listat e deligatëve që ti verifikojnë me telefon si të duan ata për 4 mijë e 200 firmave që janë zyrtarisht në zyrën time të ecim me këtë proces të lëmë sulmet që dëmtojnë PD. Meqë gjendem në këtë pozicion mes dy palëve, nëse pëalët nuk duan zgjidhje më duket një propozim mjaft i arsyeshëm për të eliminuar hijet e besimit. Le të vijnë të ulenj përfaqësuesit ti verifikojnë në se thonë se sduan ëhstë i qartë qëndrimi i tyre.
Ky është propozimi që e kam diskutuar me dy palët dhe ta bëj edhe sot në kryesi si propozim, do të diskutohet. Që të dy palët të caktojnë nga një person të besueshëm. Është detyrim që të mblidhet Kuvendi”, Paloka.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë