Nga Bashkia Skrapar

Mesazh vlerësimi
Bashkia Skrapar falenderon kompaninë One Telecommunications për reagimin e saj të shpejtë në përgjigje të shqetësimit të prezantuar nga Bashkia dhe qytetarë të shumtë të Skraparit lidhur me spotin e saj promocional. Në saj të një komunikimi korrekt dhe mirëkuptues me stafin e kësaj kompanie u bë tashmë e mundur saktësimi i informacionit që ky spot përmbante.

Opera Snapshot_2022-04-22_162428_www.facebook.com

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re