Reshjet e medha te debores kane sjelle probleme te konsiderueshme edhe ne aeroportin e Rinasit.

Autoritetet e aeoportit bene te ditur se gjate nates dy avione te nisur nga Bolonja dhe Verona nuk kane mundur te ulen ne piste.

Per kete arsye jane kthyer mbrapsht per te bere ulje te detyruar ne Bari.

Hapja e pistes ishte njoftuar se do te ndodhte ne oren 07:00 mirepo problematikat jane evidente per shkak te ngrices nga temperaturat shume te uleta.

Si pasojë e gjithe situates parashikohen vonesa të pacaktuara të fluturimeve të ditës së sotme, datë 14 Shkurt, për shkak të kushteve atmosferike.