Zbardhet letra ku Rektori I Universitetit të Tiranës Mynyr Koni I ka kërkuar policisë që të ndërhyjë për të ndaluar protestën e studentëve.

 

Këtë të premte pati përplasje mes studetnëve dhe policisë në fakultetin Ekonomik. Por edhe pse forcat e rendit nuk lejohen në ambientet e Universiteteve sipas ligjit të Arsimit të Lartë, pjesëmarrja e tyre duket se ka ardhur pas kërkesës së bërë nga vetë Rektori Mynyr Koni.

 

Vizion Plus ka mundur të sigurojë letrën nëtë cilën, rektroi Universitetit të Tiranës I ka nisur drejtorit të Policisë së Tiranës, Ardi Veliut dhe dejtorit të Qarkut Tiranë, Kastriot Skënderajt ku I kërkon që të merren masa ndaj studentëve në mënyrë që të rikthehet normaliteti në fakultete.

 

Koni I kërkon policisë që të asistojë punën e kompanive private të sigurisë në mënyrë që të mos dëmtohen ambientet apo dhe që të mos lejohet avragimi situatës.