Skip to content

Dënohet me 3 vite e 6 muaj burg ish-kryebashkiaku i Lushnjës, Fatos Tushe

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

GJKKO ka dënuar me 3 vite e 6 muaj burg, ish-kryetarin e Bashkisë Lushnje, Fatos Tushe.

 

Me gjykim të shkurtuar, Tushe do të vuajë 2 vite e 4 muaj burgim ndërsa nuk do të ketë të drjetë për mbajtjen e posteve publike për një periudhë kohore 5-vjeçare.

 

Në burg kanë mbetur edhe 18 ish- punonjës të tjerë të Bashkisë Lushnjë.

 

Pretenca e SPAK për Tushen dhe ish-zyrtarët e tjerë të Bashkisë së Lushnjës:

Fatos Tushe 5 vjet burg (nga gjykimi i shkurtuar 3 vjet e 4 muaj)

Flamur Peqini 5 vjet / 3 vjet e 4 muaj

Gentian Nushi 4 vjet / 2 vjet 8 muaj

Bleta Turku 2 vjet 6 muaj/ 1 vit 8 muaj (Pezullohet ekzekutimi i dënimit, 3 vjet 6 muaj shërbim prove)

Leonard Sefa 2 vjet 6 muaj/ 1 vit 8 muaj

Ilva Billo 2 vjet 6 muaj/ 1 vit 8 muaj

Gazmend Çela 2 vjet 6 muaj/ 1 vit 8 muaj

Bardhi Mëhilli 2 vjet 6 muaj / 1 vit 8 muaj

Xhemal Hasko 2 vjet 6 muaj/ 1 vit 8 muaj

Margarita Gjermeni 2 vjet 6 muaj / 1 vit 8 muaj

Andri Nusho 2 vjet/ 1 vit 4 muaj

Bektash Nezha 2 vjet / 1 vit 4 muaj

Ani Simoni 2 vjet / 1 vit 4 muaj

Ledi Aleksi 1 vit 6 muaj/ 1 vit

Vilma Zhupa 1 vit 6 muaj/ 1 vit

Ibrahim Lami 2 vjet 3 muaj / 1 vit 6 muaj

Gjergji Mëhilli 1 vit / 8 muaj

Ismail Bliku 9 muaj / 6 muaj

Edi Gjelaj 3 vjet / 2 vjet

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë