Home SHQIPERIA Depozitohet kërkesa e parë për drejtimin e SPAK, Adnan Xholi është kandidati

Depozitohet kërkesa e parë për drejtimin e SPAK, Adnan Xholi është kandidati

0
Depozitohet kërkesa e parë për drejtimin e SPAK, Adnan Xholi është kandidati

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Prokurori Adnan Xholi depoziton kërkesë dhe shpreh interes për drejtues të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

 

 

Xholi është kandidati i parë që ka shprehur interesin për zëvendësimin e drejtuesit aktual të SPAK, Arben Krajës, mandati i të cilit përfundon në dhjetor të këtij viti.

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë