Noari është veçse 4 vjeç dhe vuan nga një sëmundje e rëndë që po i rrezikon jetën.

Gjendja e këtij voglushi është përkeqësuar ndjeshëm në mënyrë të shpejtë dhe sipas mjekëve do të duhet të dërgohet me urgjencë drejt një spitali të specializuar në Itali.

Të tronditur nga përkeqësimi i djalit të tyre, i cili sot rrezikon jetën, familjarët e 4 vjeçarit i kanë bërë thirrje shqiptarëve për ndihmë.

Kostoja për të kuruar vogëlushin është tepër e lartë për familjen e Noarit të vogël, i cili dergjet në spital, në dhimbje e me lotët që nuk i pushojnë