“Dëshirë e imja dhe familjes” Të jesh pjesë e Forcave të Armatosura, çfarë thonë katedët e rinj

Screenshot_71-2.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Njëlloj si me regjistrimet në universitetet e Shqipërisë, edhe në fakultetin e Mbrojtjes e Sigurisë kanë nisur regjistrimet për të mësuar e pregatitur brezin e rinj të forcave ushtarake të Shqipërisë. Forcat e Armatosura (FA) kanë nevojë për oficerë tokësorë e detarë, ndërsa disa prej kuotave i janë lënë po ashtu kadetëve nga Kosova, për mundësinë për t’u përgatitur në Shqipëri.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë