Enkelejd Alibeaj do të zhvillojë nesër një takim me anëtarët e Kryesisë së PD.

 

Takimi do të mbahet në orën 18:00 në selinë e Partisë Demokratike Dega 7.

 

Në fokus të diskutimit, do të jenë vendimmarrje mbi qëndrimin e mëposhtëm të Grupit Parlamentar të PD dhe dështimin e negociatave me grupin e Berishën për vendoret e 14 majit 2023.

 

“Nesër, datë 2 Nëntor, ora 18:00; në selinë e Partisë Demokratike Dega 7 (përballë Mondialit), do të zhvillohet mbledhja e Kryesisë së Partisë Demokratike, me rend dite: Diskutime dhe vendimmarrje mbi qëndrimin e mëposhtëm të Grupit Parlamentar të PD”, njofton Alibeaj.