Berat/ Detaje nga mbytja 14-vjeçares/ Kishte hyrë në lumë bashkë me shoqen e ngushtë

lumi-devoll.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

 

Të tjera detaje janë zbardhur në lidhje me mbytjen e 14-vjeçares në lumin Devoll.

14-vjeçarja ka qenë duke u larë me vëllanë e saj 12 vjeç dhe shoqet. Ajo është futur në thellësi të lumit bashkë me shoqen e saj të ngushtë, ku uji i ka tërhequr poshtë.

Shoqja e ngushtë ka mundur të dalë me not nga lumi, por nuk ka mundur dot të nxjerrë 14-vjeçaren që është mbytur.

Në lumë kanë qenë 11 fëmijë, të cilin kishin shkuar për plazh së bashku që prej orëve të drekës. Të gjithë fëmijët, përfshi edhe viktimën 14-vjeçare, ishin banorë të lagjes “Ferma Partizani”, në Kuçovë.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë