Të tjera detaje tronditëse dalin në dritë ga ngajrja horror në Korçë ku një foshnej u gjet e pajetë brenda një valixhe.

 

Burime kofidenciale, bëjnë me dije se babai i foshnjes ka qenë para 1 muaji në Korçë pasi 40 vjeçarja ka qenë e sëmurë. Klodian Hasimllari ka ardhur për ta parë, ajo ka qenë me anemi të theksuar.

 

Konfirmohet se foshnja është prematurë, pra ka lindur para kohe dhe ska qenë i formuar plotësisht.