Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Pasi mjekësia ligjore në aktin e riekspertimit të mendimit të dhunës ndaj dy kushërinjve Bilbil dhe Jashar Maja, si plagosje të lehtë, prokuroria ka kërkuar një ekspertim të dytë.

 

Ndonëse Bilbil dhe Jashar Maja, kanë folur për kamerat duke treguar se vijojnë ende të kenë probleme për shkak të faktit, detektori ligjor i klasifikimit të dhunës në plagosje të lehtë.

 

Në ngjarjen e 6 korrikut ishte djali i deputetit, Rrahman Rraja, Rexhep Rraja, Xhelal, Flamur, Klajdi e Përparim Rraja bashkë me Edison Metën, të gjithë janë në kërkim.

 

Të arrestuar janë vetëm tre persona.

 

Ndryshimi i akuzës sjell automatikisht një marzh më të ulët të keqit, pasi nëse do të dënoheshin për akuzën fillestare, atë të plagosjes së rëndë me dashje të përfshihet në krimin e rrezikuar nga 3 deri në 13 vjet heqje lirie, ndërsa plagosja e lehtëson me dashje, ka një shumë më të ulët, me gjobë deri në 2 vjet burg.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re