Vazhdojnë debatet në Open në Top Channel teksa po diskutohet nëse Rama ka arritur të ulë në dialog Greqinë dhe Turqinë.

Gazetari Arjan Çani debatoi me Julian Zylon, debat i cili nisi kur gazetari tha se politika është biznes dhe Rama të gjithë këtë po e bën për përfitime personale.

Pjesë nga debati:

Çani: Politika është biznes. Duhet të jesh idiot për të mos e kuptuar këtë.

Zylo: Unë kam studiuar Shkenca politike dhe jo biznes.

Çani: Rama këtë po e bën për përfitime personale. Ky është një super gol. Nuk i shërben askujt kjo, përveç Ramës. Rama bën shoë dhe PR.

Zylo: I shërben të gjithë Rajonit.

/faxweb