Përfshihet nga flakët një anije tregtare në Durrës.

 

Zjarri ka rënë në bordin e një anije tregtare që ndodhet në radën e Portit të Durrësit.

 

Ende nuk ka të dhëna te detajuara për ngjarjen.

 

Ndërkohë  autoritet detare dhe shërbimi hidrografik, po bëjnë të mundur operacionin e shpëtimit në det.