Shtetet e Bashkuara u goditën me erën më të ftohtë të regjistruar dhe një temperaturë prej minus 77 gradë Celsius në New Hampshire, tha shërbimi i motit, pasi gati 100 milionë njerëz në Amerikën e Veriut u goditën nga i ftohti arktik. Shërbimi Kombëtar i motit i SHBA-së (NWS) njoftoi se të premten erërat e […]