Presidenti i vendit, Ilir Meta ka kujtuar ditën e Dëshmorëve me një foto të Dëshmorit të Atdheut, Qemal Stafës si simbol i mijëra të rinj e të reja që dhanë jetën për liri.

 

” Sot është edhe një ditë e madhe frymëzimi për të ndërtuar një të ardhme më të mirë të Shqipërisë dhe për të qenë gjithmonë vigjilentë në mbrojtje të Sovranitetit, Lirisë dhe Pavarësisë.

 

Lavdi të përjetshme Dëshmorëve të paharruar të Atdheut!”