Kreu i PD, Lulzim Basha ka shprehur përshtypjet e tij pas takimeve të sotme në Fier, Ballsh, Patos e Roskovec.

Basha thotë se, sot ishte një ditë e mrekullueshme teksa e ndjen se era e ndryshimit po frun dhe dielli i fitores po shkëlqen.

Më tej ai shkruan se një e nesërme më e mirë po vjen për një Shqipëri më të miër që vlerëson njerëzit e ndershëm e punëtorë.

STATUSI NGA LULZIM BASHA

Ditë e mrekullueshme sot në Fier!

Era e ndryshimit po fryn fort dhe dielli i fitores shkëlqen nga lart teksa një ditë e re plot shpresë dhe besim po vjen për familjet shqiptare, një e nesërme më e mirë dhe një Shqipëri më e drejtë që vlerëson njerëzit e ndershëm dhe punëtorë!

Ditë e mrekullueshme sot në Fier!

Era e ndryshimit po fryn fort dhe dielli i fitores shkëlqen nga lart teksa një ditë e…

Posted by Lulzim Basha on Tuesday, March 30, 2021