Pak pak mesnates se sotmeka ndodhur një ak.sident i rëndë në fshatin Bërzhitë të Tiranës, ku kanë hu.mbur jetën 2 vajza, nga 17-vjeç. Sipas policisë viktimat janë D. T dhe S. S, 17 , të cilat ishin pasagjere në mjetin që drejtohej nga 18-vjeçari F.Shaba, i cili e ngiste makinën pa patentë. Këtë të fundit ai ia kishte marrë të atit, dhe gjatë kontrollit brenda mjetit u gjet patentat e të atit të 18-vjeçarit.
18-vjeçari me dy pasagjerët të tjerë, të mitur ndodhen në spital, ku po marrin ndihmë mjekësore.

Mësohet se adoleshentët ishin në një restorant për të festuar ditëlindjen e njërës prej pasagjereve që ndodhej në mjet, konkretisht të shtetases me inicialet L.M., 14 vjeçe, e cila ndodhet në spital.
Siç shihet edhe nga fotot, makina ka përfunduar jashtë rruge, duke u përpl.asur me një pemë dhe është shka.tërruar e gjitha.
Dyshohet se shkak i aks.identit ka qenë lagështira në rrugë dhe shpejtësia e lartë e mjetit.

Mësohet identiteti i dy vajzavve 17-vjeçare që hu.mbën jetë një natë më parë nga aks.identi i ndodhur në Bërzhitë. Ato janë Denada Tarja dhe Suada Serani. Vajzat ktheheshin nga festa e ditëlindjes së një 14-vjeçari i cili udhëtonte në makinë me dy vi.ktimat.