Ditën e hënë vjen Erdogani, Parlamenti nxjerr njoftimin: Ja ora kur presidenti turk do të flasë nga foltorja e Kuvendit

kuvend-2.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Njoftimi i Parlamentit:
Ju njoftoj se seanca e parë plenare e sesionit të ri të Kuvendit të Shqipërisë do të zhvillohet ditën e hënë, datë 17.01.2022, ora 16:00. (Urdhër nr. 2, datë 14.01.2022, i Kryetares së Kuvendit, znj. Lindita Nikolla.)
Në orën 17:00, seancën do ta përshëndesë Presidenti i Republikës së Turqisë, SH.T.Z.
Recep Tayyip Erdogan.
Mbështetur në vendimin e Konferencës së Kryetarëve të datës 12 tetor 2021, gazetarët dhe operatorët mund të ndjekin e transmetojnë punimet e seancës plenare nga galeria e sipërme e sallës së seancave.
Operatorët mund të marrin plane me kamerat e tyre në fillimin e seancës plenare, për një periudhë kohore deri në 5 minuta nga hapja e seancës.
Pas marrjes së planeve, operatorët do të shoqerohen nga punonjesit e Zyrës së Shtypit në ambjentet e jashtme, ndërsa gazetarët mund të qëndrojnë në galeri gjatë gjithë kohëzgjatjes së seancës plenare.
Ju lutem, mbani parasysh që, në respekt të akteve normative të mbrojtjes nga pandemia Covid-19, gazetarët dhe kameramanët, të cilët ndjekin seancën, duhet të paraqesin çertifikatën e vaksinimit ose testin negativ, përpara zhvillimit të seancës.
Çertifikata ose testi do t’i dorëzohen punonjësit të Zyrës së Shtypit në hyrjen e sallës së seancave.
Ndërkohë, procedurat e tjera të transmetimit do të jenë të njëjtat me të seancave të mëparshme: makinat sinjalin do ta marrin nga RTSh dhe seanca do të transmetohet live në faqen web dhe FB të Kuvendit.
Duke ju falenderuar për mirëkuptimin, mund të më shkruani për çdo nevojë për mbështetje apo sqarim.
Ju uroj një vit të ri të mbarë dhe bashkëpunim të suksesshëm!
Faleminderit!

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë