Mjeku i njohur, Pëllumb Pipero ishte i ftuar në emisionin “Ndryshe” me një tortë për Top Albania Radio. Me këtë tortë ai thotë se sfidon, lali Erin, i cili edhe ky i fundit para disa muajsh ishte me një tortë në emision.

Por torta e doktor Piperos ndryshon sepse ka simbolet e koronavirusit. Siç duket do ta hamë këtë armik dhe do të zhduket së shpejti…