Kryeministri Edi Rama ka folur lidhur me masat e reja për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Shefi i qeverisë shprehet se nuk do të ndalohet ecja në këmbë por nuk është e këshillueshme qëndrimi në grup.

“A do të pezullohet ecja në këmbë?

Nuk do të pezullohet, por nuk është këshillueshme në grup, askërkund që të grumbullohen të kodrat e liqenit dhe të qëndrojnë për piknik, ecja po, mund të dalim për ajër të pastër, por jo në grup dhe familjarisht.

Mos na detyroni të përdorim for cën, mos u mblidhni në bulevardin e Elbasanit për ditën e Verës” , tha Rama.