Do të vinin me autobus në Durrës/ Bllokohen në portin e Brindisit një sasi eurosh të padeklaruara

ttt.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Bllokohen në portin e Brindisit një sasi prej 70 mijë eurosh të padeklaruara që ishin gati të transferoheshin në Shqipëri.

Ato u zbuluan nga personeli i Agjencisë Doganore dhe Guardia di Finanza brenda një dere në shkallët e hyrjes së një autobusi linje. Eurot, të cilat ishin paketuara në një zarf ishin fshehur brenda kutisë së improvizuar.

Automjeti po nisej për në Durrës, teksa shoferi u ndalua nga policia italiane.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë