Një 74 vjeçar me emrin Dhimitër Baze kishte humbur në malin e Melesinit ne Leskovik, pasi doli për të kullotur bagëtitë por të mos u kthyer më prane familjareve.

Por pas disa orë kërkimesh nga policia e shtetit dhe familjarët apo banorët e zonës është gjetur

Burime policore thonë se 74 vjeçari ndodhet në gjendje të mirë shëndetësore dhe është drejt kthimit pranë familjes së tij.

Nga burimet e policisë u mësua se Dhimiter Baze kishte humbur rrugën dhe i ishte ofruar ndihmë nga persona të një fshati tjetër në afërsi.

74 vjeçari nuk ka mundur te telefonojë familjarët për shkak se aty nuk kishte rrjet të mjaftueshëm


Previous articleVende të reja pune për emigrantët në GreqiNext articleU bë shkak për kthimin e tij, gazetari i Le Iene takohet sërisht me Alvin