Mbretëria e Bashkuar ka dalë mbrëmë në mesnatë zyrtarisht nga BE-ja.

Por çfarë do të ndodhë më të gjithë shqiptarët që kanë plane fluturime drejt Britanisë?

Autoriteti i Aviacionit Civil del me njoftim për gjithë të interesuarit, duke qetësuar se asgjë nuk do të ndryshojë në fushën e aviacionit civil për pasagjerët dhe kompanitë ajrore.

NJOFTIMI

Sqarohen të gjithë të interesuarit se asgjë nuk do të ndryshojë në fushën e aviacionit civil për pasagjerët dhe kompanitë ajrore.

Fluturim të mbarë dhe të sigurt të gjithë qytetarëve të dy shteteve që kanë planifikuar të udhëtojnë midis dy kryeqyteteve.