Fax News prej kohësh ka treguar se është një televizion në shërbim të qytetarëve duke qenë zëri i të pamundurve dhe atyre që kanë më shumë nevojë.

Për ta bërë edhe më shumë një televizion të shqiptarëve, një vizion ky i themeluesit të Fax News, Kasem Hysenbelliu, së shpejti në ekranin tonë do të hapet një dritare e re plotësisht në shërbim të njerëzve në nevojë. Një emision i ri me titullin domethënës.

“Mendo për mua”, një iniciativë e fondacionit Kasem Hysenmbelliu. Emision që do të jetë një zë për ata që se kanë, një dorë e shtrirë për ata që nuk kanë mundësi zgjidhje dhe një zemër e hapur për të gjithë ata që duan të jetojnë si gjithë të tjerët.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re