Salianji:
“Nuk ishte një mbledhje grupi parlamentar por mes deputetësh për vendimmarrje të caktuar, duhet të mblidhemi të gjithë dhe mos ndahemi për interesat të dikujt, propozimet për çështje të caktuara janë qëndrime individuale, kryesia e grupit parlamentar do të përcaktojë mbledhjen e ardhshme”

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb