Home SHQIPERIA Durrës, masa kundër trafikimit të qenieve njerëzore

Durrës, masa kundër trafikimit të qenieve njerëzore

0

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Drejtoria e Kufirit ka shtuar masat e sigurisë në pikat kufitare me qëllim parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore dhe personave që tentojnë të kalojnë në vendet e bashkimit evropian për të kërkuar azil. Drejtoresha e kufirit Lindita Nushi deklaroi gjatë një takimi në prefekturë se është shtuar numri i personave që tentojnë të kalojnë kufirin me dokumente të falsifikuara.
 
Zëvendës ministrja e punëve të brendshme, Rovena Voda kërkoi impenjim maksimal nga të gjitha strukturat per të marre masa për te ndalur fluksin e atyre qe synojnë te përfitojnë azil.
 
Muajt e fundit është rritur numri i shqiptareve te kthyer nga autoritetet e vendeve te Bashkimit Europian.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë