Sekuestrohet nje anije peshkime me nafte kontrabande ne portin e Durresit. Burime nga policia dhe dogana thone se jane sekuestruar rreth 50 mije litra nafte.

 

Anija “Geni” është e katërta anije peshkimi që zbulohet që ka naftë kontrabandë në hambarin e saj.

 

Anijet e pëshkimit, prej vitesh bëjnë kontrabandë nafte.

 

Ato e marin me çmim shumë të ulët në vendet e Lindjes së Mesme, me pretendimin se po furnizohen për nevojat e veta  dhe pastaj e shesin në treg me cmim shumë herë më të lartë.