Është shkarkuar nga detyra drejtoresha Rajonale e Kufirit dhe Migracionit në Durrës, Lindita Nushi.

 

Vendimi për shkarkimin e drejtoreshës Lindita Nushi ka ardhur disa ditë pas arrestimit të gjashtë punonjësve të Kufirit në qytetin bregdetar.

 

Nushi mbante këtë detyrë që prej majit të 2017.