Dy gra dhe një burrë janë gjetur të vdekur nga policia në qytetin Belfast, në Irlandën e Veriut.

Sipas agjensisë së lajmeve PA dyshohet se burri ka goditur me thikë të ëmën dhe të dashurën e tij, e me vonë të ketë kryer vetëvrasje.

Viktimat janë gjetur nga policia në prona të ndryshme. Ata u lajmëruan nga një rezidnecë në Derrycoole Way rreth orës 11:00 të premten.

Pas kontrollit policia gjeti një grua të vdekur e më pas  në një kontroll të dytë në një pronë afër saj edhe një tjetër grua të vdekur.

Detektivët që po hetojnë këtë rast vrasjeje janë përqendruar tek lidhja që mund të kenë viktimat me njeri tjetrin dhe nuk kanë ngritur pista të reja.

“Gjatë kontrollit të pronës, u gjet një grua tjetër e vdekur. Ndërsa kemi filluar një hetim për vrasje, ne nuk po kërkojmë askënd tjetër në lidhje me këto vrasje të cilat ne besojmë se janë të lidhura. “, ka thënë detektivi  CaldWell.

(V.G/Faxweb.al)

Për kë do të votoni në zgjedhjet e 25 prillit?

Koalicioni i udhëhequr nga PD 52%, 7123 votes

7123 votes
52%

7123 votes – 52% of all votes

PS 29%, 3960 votes

3960 votes
29%

3960 votes – 29% of all votes

Nuk do të votoj 9%, 1277 votes

1277 votes
9%

1277 votes – 9% of all votes

LSI 5%, 665 votes

665 votes
5%

665 votes – 5% of all votes

Të tjera 4%, 565 votes

565 votes
4%

565 votes – 4% of all votes

Total Votes: 13590

19/03/2021

Koalicioni i udhëhequr nga PD 52%, 7123 votes

7123 votes 52%

7123 votes – 52% of all votes

PS 29%, 3960 votes

3960 votes 29%

3960 votes – 29% of all votes

Nuk do të votoj 9%, 1277 votes

1277 votes 9%

1277 votes – 9% of all votes

LSI 5%, 665 votes

665 votes 5%

665 votes – 5% of all votes

Të tjera 4%, 565 votes

565 votes 4%

565 votes – 4% of all votes

Total Votes: 13590

19/03/2021

×

You or your IP had already vote. Vote

/faxweb