Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Vlora fle dhe zgjohet me trafik të rënduar. Si në oraret kur pushuesit vijnë në qytet dhe shkojnë drejt plazhit por edhe në oraret e pikut kur plazhi përfundon rrugët e Vlorës të penalizuara nga trafiku.

 

Fluksi i lartë i pushuesve por edhe turistëve si dhe përqëndrimi i lartë i automjeteve ka bërë që në qytet trafiku të jetë prezent nga hyrja e Vlorës, më pas në Transballkanike, Lungomare dhe në aksin Vlorë-Orikum.

 

Prej mëngjesit deri në dark qyteti i penalizuar nga trafiku. I njëjti intesitet i lëvizjes së automjeteve edhe drejt bregdetit të Dhërmiut, Jalës dhe Himarës.

 

Megjithëse në qytet janë edhe disa rrugë te tjera që ndihmojnë në qarkullim si rruga e Lumit por edhe Bypassi i Tragjasit, sërish situata mbetet e renduar. Pushuesit dhe turistët zgjedhin të kalojnë mes qytetit duke rënduar më tepër qarkullimin.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re