I dyshuari për organizim të vrasjes së Behar Sofisë, Skënder Vathi kërkon lirimin nga burgu. Vathi ka ankimuar vendimin e shkallës së parë që e la në burg. Ai nuk e ka pranuar asnjëherë përfshirjen në vrasjen e sofisë.

Ndërkohë që Ernejt Shyti, Leonard Xhixha dhe Xhulio Visha deri tani nuk kanë dorëzuar ankimim në Apel.