Agron Shehaj eshte shprehur diten e djeshme : Sot paradite, me ftese te saj, bisedova me Ambasadoren Amerikane Yuri Kim. Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë qenë në krah të PD-së që në ditët e para të lindjes së saj dhe mbështetën fuqimisht ardhjen e saj në pushtet në vitin 1992.

Që atëherë, në çdo arritje të PD-së në politikë dhe qeverisje, ka qenë edhe ndihma e SHBA-ve. Kjo lidhje, mbështetur në vlerat e lirisë dhe demokracisë, do të forcohet edhe më shumë në te ardhmen.


Previous articleIu gjetën simbole “të çuditshme” në trup, eksperti: Ajo ishte pjesë e një rituali, tentoi të dalë nga rrjeti por..