Një depozitë ka rënë nga tarraca e një pallati ditënn e sotme në Tiranë. Ngjarja ka ndodhur të rruga e Durrësit, ku depozita e ujit ka rënë dhe për pasojë ka dëmtuar 3 makina qe ndodheshin të parkuara poshtë pallatit.

Fatmirëisht nga kjo ngjarje nuk ka persona të lënduar sipas informacioneve paraprake. Janë vetëm 3 makina që janë dëmtuar për shkak se depozita ka rënë mbi to.

Në momentin që ka rënë depozita nuk ka pasur njerëz, pasi mund të kishte rezultuar fatale.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb