Një operacion është zhvilluar nga krimi ekonomik i Tiranës ku kanë arrestuar mjekun Kosta Dhima dhe një person tjetër është shpallur në kerkim.

 

 

Sipas burimeve mjeku pununte në një spital privat dhe kishte dhe një klinikë private në pronësi të tij. Ata janë arrestuar për kontrbandë medikamentesh.